vineri, 3 iunie 2011

Sistemul medical din Romania

Cred ca titlul si subiectul in cauza nu este strain de nimeni...cel putin atat sper. Atat mai sper...avand cateva probleme de sanatate in ultimele zile am zis sa incerc sa imi vizitez dushmanii - doctorii, si am mers la primul doctor. Imi da un diagnostic. Cam imposibil sa fi avut ceea ce a spus el, deoarece nu aveam niciuna din simptomele necesare. Am decis sa merg la un al doilea care de data asta mi-a dat un diagnostic corect. Mergand apoi la medicul de familie, doctorita imi da acelasi diagnostic, dar o medicatie total diferita, sugerandu-mi sa opresc medicatia data de doctorul anterior. Am ajuns intr-un final la un al 4-lea doctor, care mi-a dat acelasi diagnostic cu cei 2 anteriori, dar la fel, mi-a schimbat medicatia. Ma intrebam dupa toata aceasta experienta : ce sunt eu? Un pacient? sau un cobai?
Oare stie careva putina meserie? Ma uit si la viitorii medici care stau in acelasi camin cu mine : Doamne nu! Nu m-as duce la astfel de medici nici daca m-ai plati sa merg la ei! Toate pitzipoancele si toti cocalarii. Voi ati merge? 

4 comentarii:

  1. ei, lasa ca nu-i chiar asa de trist... uite, ei la medicina si nu stiu ce medicamente sa prescrie pentru o afectiune minora, tu la litere si nu stii ca nu se scrie "a-ti" ci "ati" ... fiecare cu neajunsurile specifice meseriei... c'est la roumanie magnifique !


    si sa nu te prind ca nu ma lasi sa postez commentu' ca o incurci, tinere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu unu' sincer NU m-aș duce, deasta ajung la medic doar dacă e grav...

    RăspundețiȘtergere
  3. fuqica ... as tu des problemmes avec les lunettes? ati ala e scris corect acolo ... ce spui tu? si merci de comment, stii bine ca il public, pentru ca e stilul tau, si il plac :)) :P

    RăspundețiȘtergere
  4. ai modificat, mediocrule. Huooo, Conspiratieee !

    Oricum, viata bate filmul, si daca se mai nimereste cate un doctoras simpatic care sa-ti prescrie marijuana pentru hepatita, cu atat mai bine. huzzah.

    RăspundețiȘtergere