joi, 24 martie 2011

Fauna din Romania partea 1

Hey, nu va speriati! Nu am devenit ata de cult sa vorbesc din domeniul geografico-zoologico-...sau poate...dar, nu. Ma voi referi la Fauna! La domeniul Uman. Anatomie parca era. Da! clasa a 7a ! 
Ma voi referi la acea clasa a omenirii, la elita, la cea "culta". La pitzipoance, dive, inculti . In concluzie, voi vorbi despre 99 % din populatia tarii ;) 
Eram la masa in Bucuresti cu 2 prieteni, si asteptam mancarea (1 ora :(( ) timp in care priveam in jurul nostru foarte atenti.Langa noi, botoasa si ingalatul (varianta moderna la Frumoasa si Bestia ).Varianta chinezeasca a lui Barbie, nu mai vazuse o lamaie impachetata in staniol. Deh, daca fetita a incurcat marchia cu Lipscaniul, ce sa ii faci? In spatele meu erau 3 dive. Nu era nici Dragusanca, nici Zavoranca, erau 3 dildai care se vroiau macho. Unul dintre ei chiar se despuiase, aproape, dar nu asta era important. El a vrut sa atraga privirile asupra sa, sau mai bine zis asupra telefonului si a ceasului aurite . In spatele lui F. erau alte 3 dive...de data asta chiar erau de la televizor. imi pareau cunsocute. Mister Muscolo avea soete in dungi albastre cu alb. Ce kinky. Mai incolo erau 2 baietei...care au strans saracii salariul pe 3 luni sa poata manca acolo, dar nah, o cina romantica merita efortul. Niste tigani au venit printre mese dandu-se mari spanioli, cantand cu tambalul, si cu alte asa zise instrumente muzicale. Altele , la o alta masa au bufnit in ras ca pe maidan. Omg, omg. Cati ciudati intr-o singura incapere. Toti erau dubiosi. Si noi, cred, ca prea ne uitam fix la ei... Lipsea dintre noi o vedeta adevarata, sau cel putin cineva care se considera asa: lady gaga. da a aparut una cocotata pe papainoage, cu o freza kinky, care se credea la Milano, insotita de dildau. Un baietel mai creol (tiganos, nu cubanez) imbracat cu pantaloni rosii (rosul se poarta anul asta la baieti...ce ziceti? introducem si fustitele?). penibil. Daca nu s-a impiedicat duduia in restaurant, sigur a facut-o pe strada...(impiedicat ;) ) 
Vi s-a intamplat vre-odata sa fiti intrebati ce mancati, si ospatarul sa incurce meniurile? Domnul in cauza, un frustrat adormit, dupa ce ii insiram noi Venetia, Milano si Geneva (meniuri), si dupa ce ne intrebam noi intre noi daca cumva tine minte, ca nu si-a notat dildaul nimic, a venit si ne-a repetat meniurule pe care le vroiam : venetia, firenze si colosseum. :o Nu. Nici voi, nici noi nu am tampit, si icna mai vedem bine. Uitase saracul, meniurile. Dupa ce am adus lucrurile cum trebuiau, la masa soseste o domnisoara draguta cu meniurile noastre : Venetia, Firente, si Colosseum... :o OMFG a innebunit lupul! A venit si domnul, miel bland, care dupa o mini discutie, a tinut mortis sa precizeze ca el nu are nevoie sa noteze deoarece el are tinere de minte! Am vazut! Ce am mancat? Ce comandasem, clar! 
Pitipoancele la facultate! da! la litere!  Sper numai sa nu ajunga in academie, ca ne-am ars! Sa vezi 3 pipite, cum intra in clasa cu papornita pe bratul in erectie, cu cafeluta in cealalta mana, cu botul tuguiat, cu huda in spate. Ele sunt la litere! La limbi straine! Poate vor sa agate, adica sigur, vor sa agate niste strainezi cu bani pe vre-un feisbuc sau ... dar nu, cred ca ele au ramas in epoca hai faiv.
Mai sunt machochotzii, cum le spune Roxana (za best frend ov main). Aceste specimene sunt niste asa zisi barbati, epilati, pensati, lacuiti, cu ochelari de musculite, cu poshete, cu catelusii dupa ei, care merg cu surorile lor pe strada, de mana, dand impresia ca sunt atrasi de fetite...Atentie! Sunt chinezi (la figurat) cu huda mare  ;) ! :)) 
Am vazut ca au disparut aburitii aia care scuipau pe strada, injurau ca in shatra, si care erau fashion. Trist! 
Mai sunt adormitii! Da, si aia de la magazinele de vise..d.ar ceilalti care dorm pe ei... O bucuresteanca, prietena unei prietene...ma gandeam ca va fi vre-o emancipata. :o Shock! Asa timida, si prostuta! Campul fetit-o. Cum a rezistat aia in Bucuresti ? omg. vorba innei, she is so borring :)) nu inna, ci duduia. 
Atat de putine ocazii, si atatea specimene. OMG! Ca o concluzie la micul articol...traim intr-o tara de pitipoance care se vor culte, intr-o tara de dive masculine, de cocalari, de machochoti! Doamne! Dar unde a disparut cultura? Allelujah!!! e in America...isi traieste its american dream! 

Un comentariu:

  1. Oare la restaurant poti sa comanzi o ceapa rosie intreaga si o scobitoare in suc propriu ?

    RăspundețiȘtergere