vineri, 25 martie 2011

Fauna din Romania partea 2

Mdea... articolul anterior, dupa cum spunea un bun prieten de-al meu trebuia sa fie despre...Gagici! Ce gagici? Ce sunt alea? Bombele alea din plastic cu tzatze, si fund? Capul deja nu mai are loc...Capul de pe umeri,sau gat.:) Alea sunt fete? Au disparut fetitele finute, feminine, cu gust, cu rafinament. Auzi! Sa dea un baiat lectii fetelor cum sa se imbrace, cum sa se machieze, cum sa se aranjeze! Rusine! Cred ca trebuia sa fie invers! Au disparut fetele elegante, si au facut loc celor cu marar pe picioare, cu mustata si par la subbrat.La alea nu ai decat sa te uiti in spate si sa spui "bu hao"! (adik BAD!) Care gagici, domnule Fuqiao? Specimenele cu mustati, recalcitrante, care pierd timpul prin biblioteci, se plimba singurele prin oras? Cele care nu stiu nici orez sa fiarba? Mi-e cu sorry, dar sincer chiar nu am ce vorbi despre aceste specimene. Numai ca sunt niste frustrate fizic, psihic, si biologic, si ca in loc de carti,biblioteci, si plimbari cu capul in nori, ar trebui sa coboare in realitate, ca barbatul cand ii vine acasa vrea pita si supa calda, nu vrea o nevasta care sta cu cartea in brate si ii povesteste despre Hamlet.1. Omul s-ar putea sa nu-l cunoasca pe Hamlet, si 2. S-ar putea sa creada ca e amantul nevestesii. Asa ca domnule Futzica, te astept la un pahar de vorba next week despre gagici ;) 

Un comentariu:

  1. Pai, sa stii ca ai dreptate. Noi nu ar trebui sa le spunem femeilor cum sa se imbrace. Sa ne limitam a le spune sa se dezbrace ;)

    Si ca veni vorba de pita si supa calda vs Hamlet, eu cred ca poti sa le impaci pe amandoua, ca doar pana fierbe supa n-au altceva de facut decat sa citeasca, putorile !

    P.S. oai, sper sa nu citeasca si fete pe aici, ca iar ma dau in judecata si ajung la ..don't drop the soap..)

    P.P.S. Daca se rataceste Gong Lu pe aici, ai pus-o tinere :))

    P.P.P.S. Gajiiiiciiiii !!!!!

    RăspundețiȘtergere